Hej
Nu har jag gått hem helt på mammaledighet och inväntar lillasyster. När jag är tillbaka är inte bestämt än men ni som är stamkunder hos mig har jag skrivit upp på en lista, så jag hör av mig när jag är aktiv igen eller håll koll på mina sociala medier.
Vill tacka så mycket och hoppas vi syns när jag kommer tillbaka igen.
/Lisa

Läs hela inlägget »

Nu är det dags att ta ett steg till inom gravidmassage. I April kommer jag att utbilda mig ytterligare inom massage för gravida. Där jag kommer lära mig

avancerade diagnostiseringstekniker och specifika behandlingsmetoder och kunskapen som ofta krävs för att kunna samarbeta med mödravården och enskilda barnmorskor!

Det ska bli så spännande. Efter denna utbildningen som är i Stockholm 3-7 April, kommer jag igen ta emot kunder som elevbehandlingar till jag klarar mitt certifikat.

/Lisa

Läs hela inlägget »

Nu är min mammaledighet helt över och jag är tillbaka som vanligt igen. Ska bli roligt att komma igång och träffa er alla.
Ni når mig på 0701 - 477 77 eller 044 - 21 05 70.
Välkomna!
/Lisa

Läs hela inlägget »

Från och med april kommer priserna höjas 20kr på respektive behandling. Priserna hittar ni här.
/Lisa

Läs hela inlägget »

Nu är snart min mammaledighet över och jag har börjat ta emot bokningar. Ni kan antingen nå mig via sms eller ringa, svarar jag inte lämna ett meddelande så hör jag av mig när tillfälle ges.

Telefon 0701 477 577
Ser fram emot att höra ifrån er.
/Lisa:

Läs hela inlägget »

Nu är jag färdigutbildad gravidmassör. Vilket är helt fantastiskt. Ni hittar mer om gravidmassge under fliken : BEHANDLINGAR - GRAVIDMASSAGE vill ni se priser finner ni det under fliken PRISER. Just nu har jag "klippkort" på gravidmassage.

Jag erbjuder även partnermassage.
Ni kommer tillsammans med er partner/vän, där jag undervisar hur man gör en lättare gravidmassage för hemmabruk. Detta har varit mycket uppskattat och hjälpt till under graviditen.

Välkomna att höra av er om ni har frågor 0701 477 577
Gravidmassage i Kristianstad!

Läs hela inlägget »

Just nu är jag under utbildningen till gravidmassör. Som ni säkert redan vet är jag medicinsk massageterapeut men jag känner att jag verkligen vill specialisera mig inom det. Det händer så mycket och snabbt under en graviditet och som "bara" massageterapeut har jag inte full koll på vad jag kan och inte kan göra med den gravida kvinnan. Under tiden jag gör mina elevbehandlingar har jag märkt hur stor skillnad min nya kunskap har gjort och hur mycket jag faktiskt kan hjälpa den blivande mamman. Man behöver inte ha så ont som många har. Och det är en otrolig upplevelse för mig att kunna finnas där och hjälpa till men framförallt att den gravida kan återgå till sin vardag utan att ha så ont i kroppen. Det är en gåva att få bära på ett barn och med lite hjälp behöver det inte i alla lägen göra så ont.

Just nu har jag mitt erbjudande fram till sista november. Så passa på, det gäller så länge det finns tider kvar.

Gravidmassage - Elevbehandling erbjudande:

1 st 90 min 550:-
3 st 90 min 65å:-

​​​​​​/Lisa

Läs hela inlägget »

Nu händer det mycket på salongen. Jag kommer att börja renovera min del av salongen nu till valborghelgen.
Nytt golv, väggar- dörrar och tak ska målas, en vägg ska byggas upp, ny massagebänk. Ja mycket spännande nytt kommer att hända. Ska bli så kul. Det kommer bli mycket smidigare mellan kunderna och uppfräschning är alltid kul. Men det jag ser framemot allra mest är den nya massagebänken som förhoppningsvis kommer på fredag eftermiddag. Hoppas innerligt att jag kommer kunna få till samma myshetsfaktor som redan infinner sig i rummet.

/Lisa

Läs hela inlägget »

Denna veckan är der sista chansen att prova på Ansiktszonterapi eller Naturligt facelift för 250:- ordinarie pris kommer sen ligga på 400:- 
Behandlingen tar ca 50 minuter. För att läsa mer om behandlingarna kan du klicka HÄR för Ansiktszonterapi och HÄR för Naturligt facelift.
Boka tid: 0701 477 577
Välkomna

/Lisa

Läs hela inlägget »

Nu lottar vi ut en tävling på vår Facebook-sida. Var gärna med och tävla. Du finner en länk till vår facebook-sida HÄR
Lycka till

Läs hela inlägget »