Gravidmassage

Du är välkommen från v1 fram till din förlossning.

Så här går det till vid behandling
Frågor om din graviditet - Vid ditt första besök ställer vi en rad olika frågor ang din hälsa och dina ev besvär. Efter det görs det lite olika tester för att få bättre kunskap om dina problem.

Gravidkudden - Vi har en speciell kudde för att du ska ligga så bra som möjligt under behandlingen, där du kan ligga både på mage, rygg och sida. Denna kudden kan du ligga avslappnat och bekvämt upp till v40+

Massage/Behandling - Långa strykningar över kroppen
ökar blod och lymfcirkulationen för att behandla och förebygga svullnader i händer, armar, ben och fötter, även karpaltunnel syndrom, och ödem minskar radikalt och kan helt försvinna. Djupare knådningar
hjälper dig att lösa upp spänningar och värk i, nacke, skuldror, bäckenet, rygg, armar och ben, så att du kan ha en smärtfri graviditet.

Avslutning - Efter behandlingen går vi igenom ev hemövningar,  tränings råd och tips och en rekomenderad behandlingsplan. Detta kommer du få på mejl så du lätt kan gå tillbaka och titta på övningarna.


Din partner/vän är välkommen att följa med för att lära sig hur en lättare gravidmassage går till för att underlätta din gravidïtet (90min)

Ett besök tar ca 45min-60min