Renovering

Nu händer det mycket på salongen. Jag kommer att börja renovera min del av salongen nu till valborghelgen.
Nytt golv, väggar- dörrar och tak ska målas, en vägg ska byggas upp, ny massagebänk. Ja mycket spännande nytt kommer att hända. Ska bli så kul. Det kommer bli mycket smidigare mellan kunderna och uppfräschning är alltid kul. Men det jag ser framemot allra mest är den nya massagebänken som förhoppningsvis kommer på fredag eftermiddag. Hoppas innerligt att jag kommer kunna få till samma myshetsfaktor som redan infinner sig i rummet.

/Lisa

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Aurora Rusch » Renovering:  ”Supertack Lisa för underbar service! Du är alltid lika glad och proffsig när vi ..”

  • Saga » Glitterfransar:  ”Åhh Jag har hört att du är väldigt duktig. Ska boka tid!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-